Summer Master Class 2012 – Azure

laptop

Summer Master Class 2012

Zaterdag 4 en 11 augustus 2012

Study Plan-It is ontstaan uit de Studenten- en Oud-studentenvereniging van het CVO Deurne om leden op de hoogte te houden van het reilen en zielen van de ICT na hun studies. Op vraag van onze 1e jaars studenten Graduaat Informatica richt Study Plan-It een Summer Master Class in.

Wie, Wat en wanneer?

De seminaries worden gegeven door:

4 augustus 2012 9:15 – 17:45

 1. Blobopslag (Binary Large Object) Blobopslag is de eenvoudigste manier voor het opslaan van grote hoeveelheden ongestructureerde tekst of binaire gegevens zoals video, audio en bestanden.
 2. Wachtrij Wachtrijen worden gebruikt voor betrouwbare, vaste berichtenuitwisseling tussen toepassingen. Met behulp van wachtrijen kunt u berichten verzenden tussen toepassingen of services in Windows Azure.

11 augustus 2012 9:15 – 17:45

 1. Tabelopslag Tabelopslag wordt gebruikt door toepassingen die grote hoeveelheden gegevens moeten opslaan die een aanvullende structuur nodig hebben. Hoewel in een tabel gestructureerde gegevens worden opgeslagen, is er geen manier om relaties tussen de gegevens weer te geven (dit word soms een NoSQL-database genoemd).
 2. Identiteit
  • Browserportal om Toegangsbeheer met uw toepassingen te integreren en verificatie- en autorisatieregels in te stellen voor de toegang tot cloudtoepassingen.
  • Via het beheerportal kan Toegangsbeheer worden geconfigureerd met een beheerservice die gebaseerd is op OData (Open Data Protocol) en toegang biedt tot de configuratie van Toegangsbeheer.

Voor wie?

Je kan:

 • programmeren in PHP of C#
 • werken met html en CSS

Je brengt mee:

 • een notebook met de volgende programma’s reeds ge√Įnstalleerd:

1.    Webmatrix 2

2.    Windows Azure SDK

Er kunnen maximum 15 deelnemers per dag deelnemen. Inschrijven is verplicht!
Onderaan bij Inschrijven kan u de link vinden naar het inschrijvingsformulier.

Waar?

Brazili√ęstraat 38
2000 Antwerpen

Bijdrage

20 euro per dag
30 euro voor de 2 dagen
Drank en broodjes worden voorzien.

Inschrijven

kan tot 31 juli 2012

Inschrijven voor Summer Master Class 2012.

Voor meer informatie kan je ons steeds contacteren.

Medewerking

InAntwerpen